Logo inchiriere Mos Craciun

Servicii de inchiriere Mos Craciun

Cea mai frumoasa si mai indragita de cei mici si mari, saraci sau bogati este sarbatoarea Craciunului. Veche de peste doua milenii, raspīndita pe tot globul, cea mai importanta sarbatoare a crestinilor este asteptata cu emotii si bucurie. Ganduri inalte, puritate sufleteasca, iertare, iubire, zambete calde, daruire si fericire ne asteapta pe fiecare dintre noi in fiecare an de Sarbatoarea Craciunului dar mai ales pentru copii care asteapta sosirea lui Mos Craciun, pentru a le aduce cadourile mult asteptate. Dar cel mai frumos dar pentru omenire este Domnul Isus Hristos, care prin nasterea sa a adus pentru noi bucurie si mantuire sufleteasca.

Nasterea Mantuitorului a fost vestita īnca din vechiul Testament, la Isaia 7:14, unde se spune: “Deaceea Domnul Īnsusi va va da un semn: Iata, fecioara va ramīne īnsarcinata, va naste un fiu, si-i va pune numele Emanuel (Dumnezeu este cu noi).”

E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea Nasterii Mantuitorului cuprinde sufletele si le innobileaza. Copiii si tinerii sunt aceia care merg din casa īn casa, īnfrunta gerul, zapada, cīnta cu veselie, chiar daca au nasucurile īnghetate, laudīnd pe Cel care s-a nascut umil pentru īntreaga omenire.

In magica seara de ajun echipa inchiriere-mos-craciun.ro va doreste ca mii de ingerasi sa va inconjoare, ca in basmele copilariei noastre, cu fulgi mari la geam, cu mireasma bradului si aroma prajiturelelor din cuptor, clinchetul copilasilor cu par balai sa va imbalsameze casa, cadouri frumoase sa va astepte cuminti sub brad si dragostea sa va umple sufletul!

CRACIUN FERICIT !!!

Mos Craciun

Linkuri partenere: Heart core

Copyright © 2010 www.inchiriere-mos-craciun.ro

Toate drepturile rezervate | web design si optimizare site